МИСТЕЦТВО БІСЕРОПЛЕТІННЯ

За вікном періщить дощ і коли як не зараз, ми маємо можливість зайнятися улюбленою справою. Хтось любить малювати, хтось читати книжки, хтось грати на музичному інструменті. У кожної людини свої захоплення. Але сьогодні, у дощову погоду, ми пропонуємо Вам зайнятися бісероплетінням.

Бісероплетіння - вид рукоділля, за допомогою якого Ви зможете прикрасити свій одяг, речі, предмети побуту, зробити їх індивідуальними, ні на що на схожими. До того ж, це хороший спосіб підняти собі настрій.Бісероплетіння – це нанизування бісеру - маленьких скляних намистин різних форм, розмірів і кольорів на нитку чи інший матеріал.З бісеру можна зробити все, що душі завгодно! Це можуть бути різні браслети, кольє, намиста, сережки, паски, сумочки. Також можна вишити на одязі різні малюнки, орнаменти з використанням бісеру, пайєток, намистин та інших матеріалів. Деякі умільці вишивають бісером картини та ікони.

Адже це чудово, коли в тебе є речі, не схожі на інші, куплені в магазині. Ваші речі стають авторськими, дизайнерськими, набувають неповторної індивідуальності.

Кiлькiсть переглядiв: 257

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.