Наша гордість - лідер учнівського самоврядування Дімітрій Маламан

На цьому тижні відбулася зустріч депутатів обласної ради дітей Київщини з представниками Головного територіального управління юстиції у Київській області. Захід було присвячено обговоренню теми «Я – громадянин правової держави».

На зустріч завітали понад 60 лідерів учнівського самоврядування з навчальних закладів усього регіону. Окрім депутатів обласної ради дітей, керівництва та співробітників обласного Управління юстиції, в заході взяли участь представники Департаменту освіти Київської обласної державної адміністрації, а також координатори органів учнівського самоврядування Київщини.

Головною подією заходу стало підписання нової угоди про співпрацю між обласною радою дітей та Головним територіальним управлінням юстиції у Київській області. Після урочистого підписання документу сторони обмінялися символічними подарунками та грамотами.

Крім того, учасники зустрічі презентували один одному свої напрацювання в реалізації правопросвітницьких проектів і заходів, зокрема представники обласної юстиції детально розповіли молодіжним лідерам регіону про загальнонаціональний проект Міністерства юстиції «Я МАЮ ПРАВО» та закликали школярів активно долучатися до його популяризації.

Втім, ініціативна молодь зіграла на випередження: учнівські лідери повідомили, що вже започаткували марафон відеороликів, присвячених «Я МАЮ ПРАВО». Правопросвітницьку естафету передаватимуть навчальними закладами Київщини, а в поширенні відеоматеріалів пообіцяло допомогти керівництво ГТУЮ у Київській області.

В ході зустрічі також відбувся жвавий діалог: делегати обласної ради дітей активно задавали представникам юстиції важливі питання у сфері захисту прав громадян та отримували змістовні відповіді, які супроводжувалися інформацію про те, які можливості надає Мін’юст для відстоювання громадянами своїх прав.

По завершенню ділової частини зустрічі на молодих лідерів чекала екскурсія Управлінням та ознайомлення із робою співробітників обласної юстиції.

#ЯМАЮПРАВО

Кiлькiсть переглядiв: 416

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.